12.10.2016 | Uitnodiging studiebezoek Catalonië - 7 tot 10 november 2016

De afdeling Jeugd stuurt een delegatie van vijf personen naar Catalonië voor een studiebezoek over het thema 'Wisselwerking tussen formeel en niet-formeel leren in de context van het lokale onderwijsprogramma'. De delegatie wordt samengesteld uit jeugdambtenaren, beleidsmakers op het kruispunt jeugd en onderwijs, jeugdwerkers die actief zijn rond niet-formeel leren, vertegenwoordigers uit de onderwijssector.

Waarover gaat het?

Doel van het bezoek is om aan de hand van goede praktijkvoorbeelden kennis op te doen over de wisselwerking tussen formeel en niet-formeel leren: wat zijn de uitdagingen, noden, succesfactoren, samenwerkingsstructuren? Hoe wordt de jeugdsector betrokken?
Meer informatie over de inhoud en het programma vind je in het sollicitatieformulier.

Hoe solliciteren?

Wil je graag deel uitmaken van deze delegatie? Vul dan het sollicitatieformulier (.doc) in en bezorg het ten laatste op 24 oktober 2016 aan de afdeling Jeugd.


Deze uitnodiging kadert binnen het samenwerkingsakkoord tussen Vlaanderen en Catalonië. Een dergelijk akkoord geeft de Vlaamse overheid de mogelijkheid nieuwe kennis en ervaringen op te doen en te delen met anderen, en zo het eigen jeugd(werk)beleid te versterken.