14.05.2015 | Zomeracademie 2015 - Artistieke workshops in Vormingscentrum Destelheide

Ben je op een of andere manier met kunst, cultuur en jongeren bezig? Dan kun je tijdens de Zomeracademie je artistieke zoektocht verderzetten en delen met anderen. Tijdens een week met diverse ateliers krijg je de kans om in groep of individueel te experimenteren en je te laten onderdompelen in elf verschillende kunstdisiplines. De Zomeracademie vindt dit jaar plaats van 20 tot en met 26 juli.

Ieder atelier staat onder begeleiding van een professionele kunstenaar. Hij of zij treedt vooral op als een coach door je te stimuleren in het artistieke zoekproces, zonder je daarom in een bepaalde richting te duwen. Alles draait immers rond experiment en creatie. Verwacht dus geen traditionele workshopweek met een traditionele cursusgever, maar wel een artistieke oase met een bezielde en bezielende coach, die je tijd en ruimte geeft om je eigen artistieke ideeën uit te werken.

De Zomeracademie richt zich vooral naar kunsteducatieve begeleiders, kunstzinnige jongeren en jeugdwerkers die een zekere artistieke bagage hebben en zich intensief willen bijscholen in een kunstdiscipline.

Praktische informatie - inhoud workshops - inschrijven