Nieuwsberichten archief: April 2015

29.04.2015 | Parlementaire vragen over het jeugdbeleid


15.04.2015 | European Youth Work Convention 2015 (27-30 april)

Op de tweede Europese Jeugdwerkconventie gaan we in een internationaal gezelschap van jeugdwerkers, experten en beleidsmakers op zoek naar wat ons bindt: 'A common ground for youth work in Europe'. Volg alle hoogtepunten via de website van de European Youth Work Convention, of via Facebook en Twitter.


07.04.2015 | 't Is weer prijs!

Is jouw gemeente goed bezig en verdient ze het om twee jaar lang met de titel Jeugdgemeente van Vlaanderen uit te pakken? Voert jouw gemeente een vernieuwend, participatief, divers of duurzaam jeugdbeleid? Levert jouw gemeentebestuur uitzonderlijke inspanningen op het vlak van jeugdcultuur of buitenspelen? Draag jouw gemeente voor en ding mee naar de prijs!


01.04.2015 | Reorganisatie van het Departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media

Vanaf 1 april 2015 vormen het Departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media, het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen en de agentschappen Sociaal-Cultureel Werk voor Jeugd en Volwassenen en Kunsten & Erfgoed één organisatie. Jeugd wordt een afdeling binnen het nieuwe departement. Voorlopig vind je alle info van de afdeling Jeugd nog op deze website. Meer informatie over de diensten en afdelingen vind je op de website van het beleidsdomein Cultuur, Jeugd, Sport en Media.